20/05/2024 - 4:53
Més

  Professors d’instituts de la Comunitat participen en curs de formació sobre tecnologia RFID en el sector tèxtil

  Altres notícies

  El dia 4 de maig de 2023, l’IES JAUME I va acollir un curs de formació en tecnologia RFID aplicada a les indústries 4.0 del sector tèxtil, confecció i pell. Aquesta capacitació va reunir docents dels instituts IES JAUME I, IES Cotes Baixes (Alcoi), IES La Torreta (Elda) i IES L´Estació (Ontinyent), especialitzats en l’àmbit tèxtil.

  L’empresa tecnològica d’Ontinyent va ser l’encarregada de brindar la formació al professorat. Una vegada finalitzat el curs, els participants van realitzar una visita a una empresa tèxtil per a conéixer de prop el funcionament i la gestió de la tecnologia d’etiquetatge RFID, així com els seus avantatges i inconvenients.

  Aquesta iniciativa de formació s’emmarca dins del Projecte d’Innovació Educativa aprovat per la Conselleria d’Educació, dins del projecte INNOVATEC. En aquesta col·laboració activa participen el departament tèxtil de l’IES JAUME I, el departament d’electrònica de l’IES Cotes Baixes i el departament de calçat de l’IES La Torreta (Elda). L’objectiu és que els coneixements adquirits pels professors durant el curs servisquen com a base per al pròxim curs 2023/2024, permetent que els alumnes d’aquests centres adquirisquen destreses en tecnologia RFID i realitzen activitats aplicades a les aules que després seran presentades als empresaris locals.

  Aquest projecte està alineat amb el Pla Estratègic de Formació Professional del Ministeri d’Educació i Formació Professional, el qual es relaciona amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) establits en l’agenda 2030 de la Unió Europea. Així, es busca desenvolupar un projecte modern de país i contribuir a la consecució d’alguns dels ODS, fomentant el desenvolupament sostenible en el sector educatiu.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -