Presenten les obres de millora del Lluis Vives

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, presentava aquest dimarts a la comunitat educativa del CEIP Lluis Vives les obres que invertiran 300.000 euros en el centre, al marc del pla “Edificant” de la Generalitat Valenciana, que es posa en marxa en la ciutat amb la col·laboració del consistori ontinyentí.

El primer edil, junt al qui també intervenia el regidor d’Educació, Óscar Borrell, es reunia amb la comunitat educativa del centre per tal de presentar les actuacions, que inclouran la reforma dels banys i la retirada de les fusteries exteriors i la substitució per noves finestres d’alumini, millorant així les condicions tèrmiques de l’edifici. Cal recordar que en juny de 2018, el Secretari Autonòmic Miquel Soler, visitava personalment el CEIP Lluis Vives junt a l’alcalde, Jorge Rodríguez, qui entre altres coses li exposava les necessitats del centre, que Soler es va comprometre a tenir en consideració. 

Les obres que van  a fer-se van estar demandades i aprovades en el Consell Escolar del col·legi i en el Consell Escolar Municipal, assumint els costos econòmics la Conselleria d’Educació, qui delega en les entitats locals els projectes, contractacions, construcció, direcció i certificacions del pla “Edificant”, al marc del qual l’Ajuntament va a efectuar millores per valor de més de 20 milions d’euros als centres educatius de la ciutat als propers anys. Enguany, i dins la primera fase d’aquest pla d’actuacions, s’inclouen també obres al CEIP Bonavista, CEIP Vicente Gironès Mora, CEIP La Solana, CEIP Carmelo Ripoll, CEE Públic Vall Blanca i CEIP Martínez Valls.

L’acte es va aprofitar perquè el regidor de Territori, Jaime Peris, donara detalls del projecte de jocs esportius que l’Ajuntament va a executar al Parc del Llombo, on  s’instal·larà una pista poliesportiva i se substituiran els jocs infantils existents, reordenant-se el parc i intervenint-se a l’espai ubicat junt al col·legi Lluis Vives. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprova per unanimitat la restauració i modificació d’usos de la Finca Fuset

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprovava per unanimitat la restauració i modificació d’usos …