08/12/2022 - 17:37
Més
  IniciEconomiaEs reprèn el programa de digitalització del comerç local amb un curs...

  Es reprèn el programa de digitalització del comerç local amb un curs d’aprofitament d’Instagram

  L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la Regidoria de Promoció Econòmica organitza un curs d’Instagram Creatiu per al proper 25 i 27 de juny al Soterrani de les Idees. Aquest curs s’inclou dintre del Pla Anual de Formació per a la digitalització del comerç impulsat pel consistori i que compta amb la col·laboració de Càmara València i l’Associació Comerç IN.

  El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que “es tracta d’un curs impartit per professional de l’àmbit, gratuït i obert a tots els comerços i serveis de la ciutat perquè entenem que la digitalització del comerç de proximitat és una necessitat urgent per tal de no perdre competitivitat davant les grans multinacionals”.

  En aquest sentit, els participants en aquest curs descobriran aplicacions i trucs per ser més creatius i marcar la diferència davant altres comerços, així com els errors més comuns i com evitar-los. A més, s’analitzarà cada perfil dels comerços i treballadors autònoms participants per tal de millorar-lo.

  Les persones que estiguen interessades en participar a estos tallers poden sol·licitar més informació o inscriure’s a l’Oficina de Promoció Econòmica-AFIC, al telèfon: 962918227 o per correu: ontinyent.promeadmin@cv.gva.es

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit