Pepe Pla alerta que Conselleria torna a publicar les beques a la finalització del curs

0

El Regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, ha alertat als pares i mares d’alumnes de Primària i Secundària de la ciutat al voltant de la publicació al DOCV d’ahir dijous 19 de juny de les bases per a la convocatòria d’ajudes de la Generalitat Valenciana de menjador  i transport per al pròxim curs escolar. Pepe Pla ha qualificat de “nova burla, i ja van unes quantes” el fet que la Conselleria d’Educació haja esperat a la pràctica finalització del curs 2013/2014 per a publicar esta resolució, quan la comunitat educativa està en la dinàmica prevacacional de l’alumnat, “i molts pares i mares poden no assabentar-se a temps i perdre la possibilitat de demanar unes ajudes a les quals tenen dret”, assenyalava.

Per a Pepe Pla, la publicació de les beques s’ha fet un any més “amb nocturnitat i alevosía” per part de la Conselleria d’Educació, “que entenem que vol confondre a les famílies i amagar les ajudes per tal que no es sol·liciten”, afegeix. Pla també feia un avís per a aquells pares i mares que no hagen cobrat les beques, recordant-los que aquestes caduquen als 4 anys, incidint-los en “que reclamen allò que és seu”.

El Regidor d’Educació animava els pares i mares a presentar als centres educatius les seues sol·licituds d’ajudes per al curs escolar 2014/2015, havent de termini fins al 4 de juliol per a educació infantil i primària i fins al 10 de juliol per a secundària, podent presentar-se tant les sol·licituds de menjador com les de transport.

Accés als documents publicats al DOCV

http://www.docv.gva.es/datos/2014/06/19/pdf/2014_5706.pdf

http://www.docv.gva.es/datos/2014/06/19/pdf/2014_5709.pdf

Publicitat