22/06/2024 - 20:24
Més

  La Fundació del Sant Hospital de la Beneficència mantindrà la majoria cívica

  Altres notícies

  La fundació de l’Hospital de la Beneficència d’Ontinyent ha assegurat en un comunicat que mantindrá la majoria cívica del seu patronat. D’aquesta manera, finalment seran 7 els patrons, on hi haurà dos d’ells nats: l’alcalde de la ciutat i el rector de Santa Maria. Aquestos dos patrons escolliran per consens 5 patrons electes: un regidor, un rector, dos professionals de la societat civil de reconegut prestigi i un representant de Càritas.

  Al document, expliquen que respecte als béns de la Fundació, en una hipotètica disolució, caldrá que dos terços del patronat ho aprove. És a dir, caldràn 5 vots a favor dels 7 membres que la conformen.

  A més a més llançen un missatge de tranquilitat per a les famílies del col·legi La Milagrosa. Insistixen en que és totalment fals que la continuitat del centre educatiu haja estat en risc, i realitzaran una reunió amb la comunitat educativa la pròxima setmana.

  Pel que fa a la residència La Beneficència, existeix un concert amb la Conselleria d’educació que garanteix el manteniment del centre educatiu, un concert que a hores d’ara no disposa la residència, i amb eixe objectiu treballen els membres del patronat. Actualment hi han 40 persones internes, amb una trentena de treballarods, sense cap concert amb la Generalitat Valenciana per no incompliment de les instal·lacions amb la normativa d’accesibili·litat.

  Per tal de poder donar continuïtat a la residència, solament serà possible amb un nou centre homologat, on el passat 1 de febrer, es va aprovar el conveni on l’Ajuntament d’Ontinyent aportarà 800.000€ per financiar la futura residència per a majors.

  La pròxima setmana es preveu una reunió per concretar la redacció definitiva dels nous estatuts i aprovar-los.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -