10/12/2023 - 6:05
Més

  La Conselleria d’Educació li lleva a Ontinyent quatre unitats escolars

  Altres notícies

  La Conselleria d’Educació afegeix una altra supressió d’unitat escolar infantil de l’escola Vicent Gironés i tira endavant la supressió de les dos unitats d’Infantil a les escoles Bonavista i Martínez Valls, i la de Primària del col·legi Rafael Juan Vidal d’Ontinyent. 
   
  Per fi el regidor d’Educació Pepe Pla, de Compromís, va poder trobar-se amb Rafael Carbonell, després de cites suspeses i ajornades. El Secretari d’Educació de la Generalitat, Rafael Carbonell, va traslladar esta informació als representants municipals d’Ontinyent, que es van reunir dimecres dia 18 de juny acompanyats per pares i les AMPA dels centres afectats. Segons el regidor “la postura intransigent de l’administració basada únicament en números abstractes no és en cap cas una actuació a favor de la millora de l’educació, sinó la mostra de la política nefasta del PP, amb aquestes supressions, a més de la pèrdua de qualitat i de places escolars en valencià, es perdran set places de professorat.”
   
  Pla va traslladar també a Carbonell la reivindicació d’una Escola Oficial d’Idiomes pròpia per a Ontinyent, i li van presentar els suports amb què compta aquesta iniciativa des del propi consistori, el sector empresarial, i les més de 4.800 signatures que s’han recollit a favor d’aquest servei formatiu. Mentre aquesta escola es puga arribar a posar en marxa, s’ha sol·licitat que s’amplien els grups i professorat en alemany i francés pel nombre elevat de peticions de matrícula.

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -