Ontinyent acull un concert solidari per a afavorir l’accés a l’educació als escolars de Malí

0

El Teatre Echegaray d’Ontinyent acollirà demà dijous un concert solidari que recaptarà fons per afavorir l’accés a l’educació als escolars del sud-est de Malí, al continent Àfrica. Es tracta d’una actuació del grup instrumental, cantants i cor del Conservatori Professional de Música d’Ontinyent, un concert que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i al qual s’interpretarà la versió per a concert de l’obra “West Side Story” de Leonard Bernstein, baix la direcció de Vicent Simó.

Esta acció solidària s’articula des de l’ONG “Jóvenes y Desarrollo”, des d’on s’ha explicat que el concert recaptarà en concret fons per a afavorir l’accés a l’educació secundària al poble de Touba i per comunitats rurals dels seus voltants, reforçant les infrastructures escolars i construint un complex escolar que inclou un internat per a joves de pobles molt allunyats.

Les entrades per al concert solidari “Pel dret a l’Educació Universal a tot el món” estan a la venda tant de manera anticipada com en forma de fila zero al preu de 5 euros, al Conservatori Professional de Música d’Ontinyent.

 

Publicitat