El Regidor de Política Social i AMO estrenen el nou ascensor de Serveis Socials

0

El Regidor de Política Social, Manuel Ruiz, i representants de l’Associació de Minusvàlids d’Ontinyent (AMO) han estrenat hui el nou ascensor de l’edifici de l’Ajuntament Vell d’Ontinyent, actual seu dels Serveis Socials Municipals i diverses oficines municipals. Aquest espai ha estat adaptat amb unes obres que es van iniciar en novembre de 2013, realitzades gràcies al superàvit municipal obtingut en l’exercici anterior pel Govern d’Ontinyent.

L’ascensor, que comunica amb les 4 plantes de l’edifici ubicat a la Plaça Major i al seu semisoterrani, ha estat utilitzat hui per primera volta per dos membres de l’Associació de Minusvàlids d’Ontinyent, Reme Tortosa i Rosa Conca, qui mostraven la seua satisfacció i felicitaven el consistori per la realització d’unes obres llargament reclamades des del col·lectiu. Manuel Ruiz, també es mostrava “molt satisfet per la realització d’unes obres que demostren que quan es vol, es pot. Les persones son el primer, i era de justícia adaptar aquest edifici per a que les persones amb diversitat funcional puguen accedir a les dependències com qualsevol altra persona, amb dignitat i com la gent te dret”.

L’edifici és utilitzat, només als Serveis Socials, per a la realització d’una mitjana superior a les 1.200 atencions mensuals, que en períodes de major increment de sol·licituds d’ajudes al banc d’aliments, beques o de reducció de les taxes poden arribar a les 2.400. El regidor d’obres, Manuel Cuesta, manifestava per la seua banda que esta actuació “és una mostra més de la voluntat del Govern d’Ontinyent d’atendre de la millor manera possible als ciutadans, atenent a una reivindicació que ara per fi va a fer-se realitat gràcies als bons resultats d’una gestió els beneficis de la qual sempre hem tingut clar que han de revertir a les persones”, concloïa.

Publicitat