amic ficcions
Home > Educació > Més de 400 alumnes d’Ontinyent passaran aquesta setmana per l’exposició #InSostenible del Fons Valencià

Més de 400 alumnes d’Ontinyent passaran aquesta setmana per l’exposició #InSostenible del Fons Valencià

El dilluns, 22 d’octubre, va arribar a la Sala Gomis d’Ontinyent l’exposició #InSostenible del Fons Valencià per la Solidaritat, organitzada amb la col·laboració de la regidoria de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament d’Ontinyent. L’acte va comptar amb la presència del regidor coordinador de l’àrea d’Educació i Esports, Óscar Borrell, la Regidora de Cooperació i Vocal al Fons, Katty Ushiña, el Regidor de Cultura, Alejandro Borrell, i el Gerent del Fons, Esteve Ordiñana.

Com en edicions prèvies, aquest projecte del Fons vol donar a conèixer i sensibilitzar la població valenciana sobre què són els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i de la Importància de la seua participació per a aconseguir-los, incidint en l’ODS número 12: producció i consum sostenibles, per tal d’enfortir la presa de consciència al voltant dels hàbits de consum responsables mitjançant actuacions concretes. Aquest és un projecte cofinançat per la Direcció General de Cooperació de la Generalitat Valenciana.
El projecte que ha passat per diferents municipis de la Vall d’Albaida i La Costera ha aconseguit una gran mobilització de diferents col·lectius i associacions del municipi. A més, en les activitats proposades pel Fons al llarg de la setmana entre les que destaquen el taller dirigit als centres escolars del municipi amb el títol “Sóc conscient de quin consum faig” està prevista la participació de més de 400 alumnes.

Aquesta exposició romandrà fins el proper 26 d’octubre a la sala Gomis en horari de 10 fins a les 13:30 hores i de les 17 fins a les 19 hores. A més, el 25 d’octubre, a les 18 hores, tindrà lloc a la Plaça Mestre Ferrero, la representació teatral per part de la contacontes Elisa Matallín del conte Vamos a buscar un tesoro de Janosch, en la que aprofundirà amb el tema de la producció i consum responsables.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Arranca el 150 Aniversari del col·legi La Milagrosa

El col·legi La Milagrosa ha donat inici a les activitats del 150 aniversari de la …