728×90 caixa onti estiu
Home > Economia > Ontinyent bonificarà el 95% de l’impost de construcció i obres al sector d’oci i hosteleria

Ontinyent bonificarà el 95% de l’impost de construcció i obres al sector d’oci i hosteleria

L’Ajuntament d’Ontinyent bonificarà al 95% l’impost de construccions, instal·lacions i obres al sector d’oci i hosteleria per tal de promoure l’activitat econòmica. Es tracta d’una bonificació, que ja venia aplicant-se a obres majors i menors (de fins a 60.000 euros) des de la passada legislatura a les vivendes i comerços.

El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, explicava que en ampliar la bonificació al sector de l’oci i l’hosteleria “es pretén afavorir l’activitat econòmica, la generació d’ocupació i atén, a més, a una reivindicació que venia fent el sector”, manifestava.

EconomyCash Juny

El president de l’Associació d’Hostelers de La Vall d’Albaida (AHVAL), Jordi Martínez, manifestava que “tot allò que siga integrar a un sector estratègic com el nostre a les polítiques de promoció de l’activitat econòmica és positiu, el recolzament que s’està fent al sector és total i esta nova ajuda és important: Estem parlant d’estalvis de milers d’euros en inversions que per a les empreses del sector són fortes per a fer reformes d’imatge, adequació o millora d’instal·lacions”, assenyalava.

L’aplicació d’esta nova bonificació entrarà en vigor el proper 2019 després de la revisió de les corresponents ordenances fiscals, al marc de les mesures contemplades pel Govern d’Ontinyent per promoure l’activitat econòmica a través de les ordenances.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Directe: Esmorzar de la Llàgrima Ontinyent 2019

Segueix en directe el primer acte de la setmana gran de les festes de Moros …