Major oferta formativa a l’escola d’adults San Carles

0

El Centre Públic de Formació per a Persones Adultes (CPFPA) Sant Carles d’Ontinyent inicia el nou curs amb una ampliació de l’oferta curricular que consistirà en la preparació per a les proves d’accés a cicles formatius i en l’augment de tallers i activitats no reglades.

En aquest curs 2014-2015, la CPFPA Sant Carles oferirà cursos de preparació per a les proves d’accés als cicles formatius, tant de grau mitjà com de grau superior, així com una major oferta d’anglés, pel que fa als ensenyaments reglats. Per la part dels no reglats, el CPFPA ofereix nous cursos d’informàtica, gravat, tapissos i disseny informàtic, a més de mantindre tots els tallers que ja s’oferien els anys anteriors, com dansa, dibuix, etc.

Per altra banda, el CPFPA Sant Carles té previst signar un conveni amb el Campus d’Ontinyent de la Universitat de València pel qual les dues institucions formatives intercanviaran professorat i col•laboraran amb les seues respectives activitats. El període de matrícula per a aquest curs és de l’1 al 30 de setembre, amb horari de matí i vesprada de dilluns a dijous i sols de matí els divendres. El Regidor d’Educació, Pepe Pla, ha recordat que el CPFPA Sant Carles (situat al carrer Maians número 53), compleix aquest curs 35 anys al servei de l’educació d’adults a Ontinyent i la Vall d’Albaida “sent un centre de referència comarcal i un dels centres d’ensenyament d’adults més grans a tot el territori valencià, amb més de 1.200 alumnes. Una gran tasca formativa que des del Govern d’Ontinyent sempre anem a recolzar”, destacava.