30/05/2024 - 14:46
Més

  L’ús de la sala d’estudi s’ampliarà al exàmens de juny

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent estendrà l’ús de la sala d’estudi 24 hores als exàmens del proper mes de juny, després de l’èxit de la iniciativa habilitada a les últimes setmanes al Centre d’Iniciativa Cultural (CiC) del Barri de Sant Rafel. En total, en aquest període, s’han acumulat més de 1.200 hores d’ús en la franja nocturna i de caps de setmana i es va haver d’ampliar la capacitat inicial de 40 a 45 places davant l’elevada demanda.

  El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que l’acollida a la proposta, pionera a les Comarques Centrals, “ha estat molt bona”, fins al punt que no sols ha estat utilitzada per l’alumnat universitari d’Ontinyent, a qui anava adreçada la iniciativa, “sinó que fins i tot ha hagut alumnat d’altres localitats de la comarca i estudiantat d’oposicions i estudiants de MIR que han vingut per aprofitar de l’amplitud horària i les comoditats de la sala”, manifestava.

  Cal recordar que els i les estudiants ha pogut accedir de manera ininterrompuda a la sala d’estudi des del passat 26 de desembre al 24 de gener, data a la qual finalitzaven els exàmens universitaris. A la mateixa s’ha comptat amb taules d’estudi especials amb separadors; calefacció i dues connexions wi-fi, la de la biblioteca del CiC i altra adherida a la Xarxa Nacional d’Universitats accessible per alumnat universitari de tota Espanya.

  A més a més, les persones usuàries han tingut al seu abast durant les 24 hores a la zona de maquines de cafè i menjar de l’edifici adjacent de la UNED, on es va disposar també un aparell microones. El recinte ha comptat dia i nit amb una persona controlant les instal·lacions i vetllant pel normal funcionament del servei i la cura de les instal·lacions.

  Borrell incidia en destacar que oferir un servei com aquest, que no es presta en cap altra de les ciutats de la zona i només sol ser accessible en grans capitals, “suposa un pas més en l’aposta que fem des d’Ontinyent perquè la nostra siga una ciutat educadora, un treball en el que anem a seguir aprofundint perquè és clau per al futur dels nostres fills i filles i de la nostra societat en general”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -