L’ús de la sala d’estudi s’ampliarà al exàmens de juny

L’Ajuntament d’Ontinyent estendrà l’ús de la sala d’estudi 24 hores als exàmens del proper mes de juny, després de l’èxit de la iniciativa habilitada a les últimes setmanes al Centre d’Iniciativa Cultural (CiC) del Barri de Sant Rafel. En total, en aquest període, s’han acumulat més de 1.200 hores d’ús en la franja nocturna i de caps de setmana i es va haver d’ampliar la capacitat inicial de 40 a 45 places davant l’elevada demanda.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que l’acollida a la proposta, pionera a les Comarques Centrals, “ha estat molt bona”, fins al punt que no sols ha estat utilitzada per l’alumnat universitari d’Ontinyent, a qui anava adreçada la iniciativa, “sinó que fins i tot ha hagut alumnat d’altres localitats de la comarca i estudiantat d’oposicions i estudiants de MIR que han vingut per aprofitar de l’amplitud horària i les comoditats de la sala”, manifestava.

Cal recordar que els i les estudiants ha pogut accedir de manera ininterrompuda a la sala d’estudi des del passat 26 de desembre al 24 de gener, data a la qual finalitzaven els exàmens universitaris. A la mateixa s’ha comptat amb taules d’estudi especials amb separadors; calefacció i dues connexions wi-fi, la de la biblioteca del CiC i altra adherida a la Xarxa Nacional d’Universitats accessible per alumnat universitari de tota Espanya.

A més a més, les persones usuàries han tingut al seu abast durant les 24 hores a la zona de maquines de cafè i menjar de l’edifici adjacent de la UNED, on es va disposar també un aparell microones. El recinte ha comptat dia i nit amb una persona controlant les instal·lacions i vetllant pel normal funcionament del servei i la cura de les instal·lacions.

Borrell incidia en destacar que oferir un servei com aquest, que no es presta en cap altra de les ciutats de la zona i només sol ser accessible en grans capitals, “suposa un pas més en l’aposta que fem des d’Ontinyent perquè la nostra siga una ciutat educadora, un treball en el que anem a seguir aprofundint perquè és clau per al futur dels nostres fills i filles i de la nostra societat en general”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Es requereix als propietaris de 120 parcel·les i solars que les netegen

L’Ajuntament d’Ontinyent ha enviat requeriments a 90 persones propietàries d’un total de 120 parcel·les i …