16/06/2024 - 17:21
Més

  Llum verda per als projectes KA101 i KA201, del Programa Erasmus+, presentats per l’IES L’Estació

  Altres notícies

  El centre ontinyentí, per primera vegada, tindrà llicència per a posar en funcionament L’IES L’Estació: pròxima parada Europa, un projecte KA101 d’Educació Escolar basat en la mobilitat del personal docent amb l’objectiu de formar-lo lingüística i metodològicament en un context internacional. En total, el professorat de l’IES L’Estació podrà gaudir de les 14 mobilitats aprovades, les destinacions de les quals seran França, Romania, Dublín, Escòcia, Islàndia, Finlàndia, York, Oxford, Berlín i Florència.

  Amb aquest projecte d’esperit europeu, fruit d’un seminari realitzat el curs passat per diversos departaments del centre, no sols es pretén millorar les competències del professorat en noves metodologies, sinó també perfeccionar les seues habilitats socials, comunicatives o de gestió de les emocions. A més, les mobilitats associades a aquesta iniciativa busquen enriquir la competència lingüística del personal docent i així poder implementar al centre el Pla Plurilingüe amb totes les garanties. “La idea és que l’IES L’Estació es convertisca en un referent i que s’òbriga a Europa per a internacionalitzar-lo”, comenta Silvia Sancho, professora d’Informàtica i coordinadora Erasmus+ de l’institut.

  Però a causa de la pandèmia de la COVID-19, encara no s’ha pogut dur a la pràctica cap mobilitat, tot i que s’estima que es podrà reprendre l’activitat a partir de març de 2021. El projecte tindrà una duració de dos anys, fins a maig de 2022.
  D’altra banda, l’IES L’Estació, amb la col·laboració de l’institut de Bocairent, també podrà posar en marxa el projecte KA201 Lluita contra el bullying, que comptarà amb la participació de més instituts europeus i amb la coordinació d’un centre francés.
  Per tal de donar visibilitat a totes aquestes iniciatives i difondre els valors en què es basa el Programa Erasmus+, el proper 15 d’octubre, en el marc dels Erasmus Days, s’està organitzant una jornada a la Sala Gomis on participaran tots els centres educatius de la ciutat amb un projecte europeu aprovat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -