13/06/2024 - 0:44
Més

  L’IEVA convoca el VI Premi al Millor TFG

  Altres notícies

  L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida convoca el VI Premi al Millor Treball Final de Grau (TFG) que investigue i aporte dades noves relatives al coneixement de qualsevol dels diferents aspectes de la Vall d’Albaida, i que s’haja presentat dins la programació ordinària dels estudis que curse qui el presente (en primera o segona convocatòria).

  Hi poden participar alumnes universitaris que hagen presentat el treball de final d’estudis dins de la normativa universitària a què haja d’atendre a raó del centre on estudien. S’hi poden presentar alumnes de qualsevol universitat, sempre que el tema d’investigació tinga com a objecte la Vall d’Albaida des de qualsevol aspecte a considerar en la seua especialitat formativa.

  El premi està dotat amb 800 euros, i el termini per a presentar la documentació acabarà el 20 d’octubre de 2024.

  Lliurament del premi de la quinta edició

  Recentment han atorgat el premi corresponent a la quinta convocatòria, que va guanyar Daniel Pardo Simon amb Resistencias a macroproyectos fotovoltaicos en el rural valenciano. Una aproximación desde el extractivismo y el análisis estructural .

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -