L’Escola Oficial d’Idiomes d’Ontinyent impartirà el nivell intermedi d’alemany a partir de setembre

0

Les matrícules per al curs 2013/14 es faran a l’Ajuntament la setmana del 22 al 26 de juliol

L’Escola Oficial d’Idiomes d’Alzira (EOIA) oferirà a l’aulari d’Ontinyent el primer curs del nivell intermedi d’alemany per al curs 2013/14. A més, L’EOIA també comptarà amb el segon curs del nivell avançat d’anglés, després que es posara en marxa el primer curs d’aquest nivell en gener d’aquest any. Aquestes novetats responen “a moltes sol·licituds que ha fet la gent interessada en estes ampliacions curriculars”, ha explicat Pepe Pla, regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent.

Tant d’aquestos nous cursos com de la resta, els alumnes oficials de l’EOI d’Ontinyent s’hauran de matricular un dia determinat de la setmana que ve a la planta baixa de l’Ajuntament de 9:30 a 14:30. Les matrícules dels alumnes d’alemany seran el dilluns 22, les de francés el dimarts 23, i les dels alumnes d’anglés seran dimecres per al nivell bàsic, dijous per a l’intermedi i divendres per al nivell avançat.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha volgut recordar “el compromís de l’actual Govern local amb els serveis educatius”, donat que, junt al regidor d’Educació, van haver de “negociar i fer pressió” per tal d’aconseguir “aquesta ampliació de l’ensenyament d’idiomes a la nostra ciutat”.

Per la seua part, els alumnes que van fer la preinscripció fins al 17 de juliol, es matricularan en setembre, segons els resultats del sorteig que es realitzarà el 3 de setembre. Tota la informació relativa a les matrícules es pot consultar a la pàgina web de la EOI Alzira (http://www.eoialzira.es/).