Ontinyent comptarà amb una nova Àrea de Gossos en el barri del Llombo

0

S’ha habilitat un espai cercat amb serveis d’aigua i mobiliari entre el Centre de Salut del Llombo i el carrer Barranquet

L’Ajuntament d’Ontinyent ha començat hui les obres del nou espai habilitat per a gossos que estarà situat en el barri del parc gossos del llombo-1Llombo, entre el Centre de Salut del Llombo i el carrer Barranquet. “No es tracta sols d’una zona en la que els gossos disfruten”, ha explicat Manuel Cuesta, regidor de Parcs i Jardins, “és també un punt d’encontre en el qual els veïns fan amistat, comparteixen experiències i disfruten d’estar amb les seues mascotes”.

Les obres, que acabaran abans de festes, consisteixen en la neteja de la zona, adequació e instal·lació d’aigua, mobiliari urbà, etc. L’espai estarà cercat i contarà amb fonts, bancs, papereres i una porta amb pestell. “Tot el material que anem a utilitzar és reciclat, i ja disposem d’ell, per la qual cosa esperem tindre el parc acabat per a festes”, ha explicat Cuesta. La nova àrea de gossos comptarà amb les mateixes prestacions que la de Sant Josep, com zones d’ombra i dispensadors de bosses de recollida d’excrements, i també funcionarà amb les mateixes normes.

L’àrea de gossos, a més de ser un punt d’encontre per als veïns amants de les mascotes canines, serveix per a acollir activitats concretes, com el curs d’ensinistrament caní que va tindre lloc en el parc de Sant Josep este dissabte passat, organitzat per Cans La Vall. “Contem amb la col·laboració de dos associacions d’animals de la ciutat, Ànima Canina i Cans La Vall, amb les quals estem molt contents”, ha explicat el regidor. “Estan duent a terme cursos i activitats per als gossos i esperem que la mateixa dinàmica es repetisca al Llombo”, ha puntualitzat Cuesta.

La iniciativa de la regidoria correspon a la bona acollida que ha tingut el parc per a gossos del barri de Sant Josep. “El nostre objectiu és crear poc a poc zones canines en tot els barris. Vist el resultat de Sant Josep, volem aconseguir el mateix al Llombo”, afegia Cuesta.

Publicitat