Les Proves d’Accés a les Universitat per a majors de 25 i 45 anys es realitzaran els dies 5 i 12 de setembre

La Comissió Gestora dels Processos d’Accés i Preinscripció ha acordat que les Proves d’Accés a les Universitat per a majors de 25 i 45 anys, es realitzin els dies 5 i 12 de setembre.

Davant la dificultat de la realització d’aquestes proves, que estaven previstes per a 9 i 16 de maig, a causa de la situació excepcional actual motivada la crisi sanitària del *coronavirus, la Comissió ha decidit, tal com va informar la Conselleria d’Innovació el mes de març passat, modificar el calendari d’aquestes.

La Comissió també ha concretat que no s’obrirà un nou període de matrícula i que els alumnes matriculats que vulguin anul·lar la matrícula podran fer-ho dirigint-se a la Universitat corresponent i els serà retornat l’import pagat per la taxa.

A més, la preinscripció universitària per a aquests alumnes tindrà lloc en la convocatòria extraordinària del mes de setembre, amb les mateixes garanties per a l’alumnat previstes en la convocatòria ordinària de juliol.

Així mateix, i atès que la superació de la prova d’accés per a majors de 25 anys també capacita a l’alumnat per a accedir a cursar cicles formatius de grau superior de formació professional, la Conselleria d’Innovació ha informat que aquests alumnes i alumnes tenen garantida la participació en el procés de sol·licitud, la selecció, l’admissió i la matriculació per a cursar aquests cicles, en els mateixos percentatges previstos i amb les mateixes garanties previstes que en la convocatòria del mes de juliol.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Educació i Ajuntament d’Ontinyent crearan una comissió d’estudi sobre l’EOI d’Ontinyent

El director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, s’ha reunit per …