22/02/2024 - 2:31
Més

  El docent Juan Torres, Rep el Premi a la Millor Experiència Digital Educativa en SIMO EDUCACIÓ 2023

  Altres notícies

  Durant l’edició de SIMO EDUCACIÓ 2023, el destacat docent Juan Torres va ser guardonat per la seua contribució excepcional al camp de l’educació. La seua creació, @MyClassGame, una eina digital de codi obert dissenyada per a potenciar metodologies actives a l’aula, va rebre el prestigiós Premi a la Millor Experiència Digital Educativa de Creació Pròpia.

  L’esdeveniment, celebrat del 14 al 16 de novembre en IFEMA MADRID, va reunir líders i innovadors en l’àmbit de la tecnologia educativa. En esta ocasió, es va destacar a Juan Torres Mancheño, docent en l’IES L’ Estació a Ontinyent, València, com un visionari de l’ensenyament modern.

  La creació de @MyClassGame es va originar amb la intenció de facilitar als educadors la implementació de metodologies actives en les seues classes. El que va començar com una eina per a la gestió de classes de Cicles Formatius de Grau Mitjà va evolucionar ràpidament en una comunitat d’aprenentatge que involucra a docents de totes les etapes educatives. La seua col·laboració ha permés crear tutorials, resoldre desafiaments i aportar idees innovadores.

  L’eina de Juan Torres empodera als docents per a personalitzar el seu enfocament pedagògic, implementant una metodologia basada en Projectes Cooperatius Ludificats. El seu compromís amb la millora de l’educació a Espanya i la seua capacitat per a inspirar a altres docents el converteixen en un referent en l’àmbit de la innovació educativa.

  El lliurament de premis va tindre lloc en una gala especial durant l’esdeveniment, en col·laboració amb la Fundació Madri+d. Durant SIMO EDUCACIÓ 2023, es van dur a terme ponències detallades pels responsables de projectes guardonats, brindant una oportunitat única per a comprendre en profunditat estes experiències educatives innovadores.

  Sota el lema “L’educació en l’era de la Intel·ligència Artificial: Explorant noves fronteres”, SIMO EDUCACIÓ 2023 va emfatitzar la importància de la tecnologia i la innovació en l’educació. Els premis a la innovació educativa van retre homenatge a docents com Juan Torres, el treball de les quals s’alinea amb la visió de transformar l’educació en una experiència més dinàmica i atractiva per als estudiants.

  SIMO EDUCACIÓ continua sent un esdeveniment anual essencial per als professionals de l’educació i la tecnologia a Espanya, promovent l’adopció de pràctiques pedagògiques innovadores i tecnològiques a les aules de tot el país. La distinció atorgada a Juan Torres subratlla la seua destacada contribució a este esforç.

  Juan Torres

  Juan Torres Mancheño també va ser guardonat com a segon millor docent de Formació Professional a Espanya en la primera edició dels Premis Educa Abanca en 2018. També ha estat finalista de la segona edició dels Premis Educa Abanca al 2019

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -