L’alumnat del Col·legi “La Milagrosa” participa a l’itinerari de la Memòria Democràtica

L’alumnat de 3 i 4t de secundaria del CC La Milagrosa participava el passat divendres en l’itinerari de la memòria democràtica que s’organitza per la Comissió per a la Recuperació de la Memòria democràtica d’Ontinyent”. Sayo Gandia, regidora responsable de la comissió, ha posat en valor aquestes activitats sobretot per estar dirigides als més joves, “els quals han de conèixer el passat, fent-los partícips de la memòria democràtica, perquè és la millor manera de que com a societat pugam evitar repetir al futur les errades d’altres temps”. 

Aquesta és la tercera vegada que alumnat del CC La Milagrosa participa en aquesta activitat. Durant la mateixa es va projectar el documental “Les mamàs belgues” per a després iniciar l’itinerari de la memòria democràtica i la visita al refugi de Tortosa i Delgado on varen experimentar les sensacions i emocions en el moment de la reproducció d’un avís de bombardeig.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Educació activa el web telematricula.es per a tramitar l’admissió telemàtica des de casa

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha creat el web telematricula.es per a fer l’admissió …