22/05/2024 - 7:04
Més

  L’Escola d’Estiu duplica places en crear tres seus

  Altres notícies

  L’Escola d’Estiu d’Ontinyent duplicarà el nombre de places en crear tres seus als col·legis CEIP Vicent Gironés, Carmelo Ripoll i la Solana. Així ho anunciava el regidor d’Educació, Óscar Borrell, durant la roda de premsa on es detallaven les noves mesures per a la Fase 3. Borrell explicava que “els xiquets i xiquetes han sigut els grans oblidats d’aquesta desescalada. Per això, hem treballat perquè siga un estiu pedagògica i emocionalment adient per als més menuts i menudes”, manifestava. En aquest sentit, des de l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha plantejat una Escola d’Estiu que beneficiarà fins a 240 xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys, duplicant així les places respecte al nombre de places a anys anteriors.

  El regidor explicava que en cadascuna de les seus de l’Escola d’Estiu d’Ontinyent podrà haver un màxim de 80 xiquets i xiquetes, que seran organitzats en grups d’un màxim de 10 menors que realitzaran tant activitats a l’interior dels col·legis com en l’exterior com puga ser Benarrai o el Poliesportiu. En cap cas interactuaran amb els altres grups, encara que estiguen a la mateixa seu, per garantir les distàncies de seguretat i les noves mesures de relació social establerts per la Covid-19. 

  El regidor destacava que aquesta reincorporació dels xiquets i xiquetes a l’oci educatiu és fonamental perquè permet la conciliació familiar. L’Escola d’Estiu d’Ontinyent forma part del Pla Tornem Junts, vist que s’ha contractat a una empresa local d’animació “el que permetrà que prop de 30 joves d’Ontinyent puguen tindre feina aquest estiu”. Aquesta escola serà de l’1 de juliol al 31 de juliol amb un preu públic de 130€.

  Des d’aquest dilluns 15 de juny i fins divendres 19 de juny s’obri el període de preinscripció. Les persones interessades hauran de descarregar-se el fullet d’inscripció a la web de l’Ajuntament www.ontinyent.es i entregar-lo en el col·legi en el què es vol assistir.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -