amic ficcions
Home > Educació > L’alcalde rep a l’alumnat de l’IES Jaume I, el col•legi La Concepción i de l’IES Pou Clar

L’alcalde rep a l’alumnat de l’IES Jaume I, el col•legi La Concepción i de l’IES Pou Clar

50 joves de l’Institut Jaume I i col·legi La Concepción que participen en el programa internacional “Nós Propomos” de Geografia, Educació i Ciutadania, així com els 5 estudiants que van viatjar a Mauthausen (Austria) han estat rebuts aquest dilluns per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i el regidor d’Educació, Óscar Borrell.  

L’alumnat de l’IES Jaume I i el col·legi La Concepción ha explicat els projectes que van exposar a l’encontre internacional del programa “Nós Propomos” de Ciudad Real, on diferents escoles i instituts treballen al voltant dels problemes del seu entorn. Borrell destacava “la implicació de la joventut en aquest projecte que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida per continuar fent d’ Ontinyent una ciutat més sostenible i de futur”, manifestava. Així mateix, també rebien a cinc alumnes de primer de Batxillerat de l’IES Pou Clar d’Ontinyent que han format part d’una estada d’estudiants a Mauthausen, organitzada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies perquè pogueren conèixer i transmetre l’horror dels camps de concentració i extermini.

L’alumnat que va estar acompanyat durant la seua estada per la directora de l’institut, Immaculada Pla i de Joan J. Torró com a representant municipal de la comissió de la Recuperació de la Memòria Democràtica d’Ontinyent també ha estat present durant l’acte de recepció.  L’alcalde Jorge Rodríguez ha destacat que “aquest tipus d’accions són interessants perquè és necessari el jovent sàpiga que les administracions estan al seu costat i pugam conèixer les activitats que els col·legis organitzen”, manifestava. El regidor Óscar Borrell animava a l’estudiantat que havia estat en Mauthausen a preparar una ponència per donar a conèixer la seua experiència a la resta de la ciutadania d’Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Joves de l’Institut d’Albaida construeixen drons socials

El Projecte Educatiu “La Fira Aèria” es desenvolupa per tercer any consecutiu en l'Institut d'Albaida i conclourà al maig amb un gran esdeveniment en la Universitat de València