IniciCulturaOciMilers de persones gaudeixen de l'inici de “Ontinyent al carrer” baix un...

Milers de persones gaudeixen de l’inici de “Ontinyent al carrer” baix un cel de més de 1.000 catxirulos

Milers de persones omplien el passat dissabte el carrer Martínez Valls d’Ontinyent en la primera jornada de “Ontinyent al Carrer”, la campanya de dinamització comercial impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES) que es perllongarà fins al proper 25 de maig. Baix un cel cobert per més de 1.000 catxirulos de colors que decoren el carrer, majors i menuts gaudien de tallers infantils, animació i un espectacle itinerant, avantsala d’una programació que durant les properes setmanes es reprendrà cada dissabte amb més espectacles, tallers, jocs, música, exhibicions esportives d’arts marcials i una gimnastrada del Club Deportivo Ontinyent.

L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, que acudia a l’inici d’ “Ontinyent al carrer” junt al coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, i una ampla representació de regidores i regidors, destacava “l’interès d’esta activitat “per a posar en valor l’oferta comercial de la ciutat, que supera en densitat a les de les ciutats veïnes, i ser pol d’atracció tant per als nostres habitants com per als d’altres municipis dels voltants, animant-los a gaudir d’una ciutat viva, plena d’activitats i on poden trobar tot allò que necessiten per a les seues compres”, assenyalava.

Les activitats es reprendran aquest dissabte 18 de maig amb una jornada dedicada a “l’Esport al carrer” i una nova “gimnastrada kids” organitzada per la regidoria d’Esports que gestiona Óscar Borrell, comptant amb la col·laboració del CEIP La Solana i IES l’Estació.  En eixa jornada es comptarà amb un espai per als menuts a les 19:00 hores amb exhibició dels clubs esportius de la ciutat d’Ontinyent, i sorteig de material esportiu per als xiquets i xiquetes participants. Fins a 15 clubs locals faran exhibicions i tindran llocs on informar sobre les seues modalitats, i les xiquetes i xiquets participants que els visiten podran anar omplint un ”passaport esportiu” que en ser completat permetrà participar en sorteigs. Finalment, dissabte 25 de maig es viurà una festa de cloenda on els més menuts tindran tallers i desfilades, en aquest cas de la mà de Masters Ballet.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular