19/07/2024 - 7:43
Més

  Mercedes Pastor destaca la bona acceptació de les propostes del PP

  Altres notícies

  La candidata del Partit Popular en Ontinyent, Mercedes Pastor, acompanyada per membres de la candidatura dels populars, ha estat hui al mercat del dilluns per entregar en mà la seua carta de presentació i compromís de programa de cara a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig.


  Així mateix, els populars han repartit la fotografia de tota la candidatura, encapçalada per Mercedes Pastor, acompanyada del lema de la campanya: “Per la ciutat que volem i mereixem, més Ontinyent”.

  La candidata a alcaldessa pel PP s’ha mostrat molt satisfeta amb el desenvolupament de la campanya, de la bona sintonia que acompanya als integrants de la seua candidatura i la bona acceptació de les persones que s’han apropat a conéixer de prop les propostes del PP.

  Pastor ha valorat el respecte que existeix entre els adversaris polítics, amb els quals s’ha intercanviat fullets i programes electorals. La candidata ha qualificat de molt intensos aquests dies de campanya, agraint l’esforç que estan realitzant els membres de la candidatura del PP, i ha llançat un missatge de tranquil•litat i esperança perquè el pròxim 26 de maig puga produir-se un canvi de govern en l’ajuntament d’Ontinyent, que torne la dignitat a la institució i es forme un govern centrat en el sentit comú i la cerca del benestar de totes les persones.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -