29/01/2023 - 6:37
Més
  IniciEducacióL’Ajuntament i el centre de Dansa Ópera lliuren els premis de dansa...

  L’Ajuntament i el centre de Dansa Ópera lliuren els premis de dansa “Ciutat d’Ontinyent”

  L’Ajuntament d’Ontinyent i el Centre de Dansa Ópera lliuraven aquest dimecres els premis de dansa “Ciutat d’Ontinyent”, uns guardons patrocinats pel consistori ontinyentí que reconeixen els millors expedients en les modalitats de dansa clàssica (Sac-Nicté Mollà Mompó i Aina Conca Micó), espanyola (Júlia Descals Cambra) i contemporània (Antonio Ribera Canales).

  L’acte estava inclós a la programació de la Setmana del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, que es celebrava precisament aquest dimecres 30 de novembre. Al mateix es comptava amb la participació dels regidors d’Educació (Óscar Borrell) i Cultura (Àlex Borrell), així com del professorat del centre de dansa i familiars de l’alumnat premiat, i incloïa una xicoteta exhibició dels guardonats i guardonades.

  El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava la importància d’estos premis “per fer visible i posar en valor el treball que es fa en els ensenyaments especials d’estudis reglats com aquestos, una oferta que és molt important per afavorir que els nostres xiquets i xiquetes puguen accedir a una formació artística d’alt nivell i qualitat com la que ací s’ofereix”, assenyalava.

  La programació de la Setman ade la Ciutat Educadora incloïa també aquest dimecres una xerrada sobre prevenció del suïcidi al Centre Cultural Caixa Ontinyent, a càrrec de l’infermer especialista José Antonio López Cócera; i els seminaris de la Facultat d’Economia i el de la Facultat de Psicologia i Logopèdia, dins la Universitat de Tardor del Campus d’Ontinyent, que també inclourà a les 11:30 hores d’aquest dijous la celebració de la III edició de la seua Cursa Universitària.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit