L’Ajuntament executarà obres per valor de 236.000 euros per millorar l’IES Pou Clar

L’Ajuntament d’Ontinyent procedirà entre enguany i l’any que ve a l’execució de diverses obres de millora a l’IES Pou Clar per un import estimat de 236.000 euros. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, ha explicat que “es tracta d’altra de les actuacions incloses al pla Edificant que finança la Generalitat Valenciana i executa l’Ajuntament, i que en aquest cas suposarà la realització de vàries millores que eren necessàries en aquest centre construït en 2004”, assenyalava.

En concret, i segons s’explica a la memòria valorada del projecte, es repararan fissures existents a l’edifici de Formació Professional i es reforçarà amb 5 pilars metàl·lics el mur-voladís del trinquet, que es dotarà d’un nou tancament amb malla d’acer. Altra actuació serà la instal·lació de radiadors amb major potència tèrmica, una renovació que anirà aparellada a la de les canonades d’impulsió i retorn i altres elements del circuit de calefacció. Igualment, es substituiran elements de distribució d’aire als tallers de pràctiques, les rampes de regulació de gas a una de les calderes i s’instal·larà vàlvules termostàtiques i nous sistemes de controls en alguns radiadors, tot amb l’objectiu de millorar l’aïllament tèrmic. Pel que fa a l’enllumenat, es crearan dos circuits independents del hall d’accés i el porxó exterior de l’edifici; i es substituirà els tubs fluorescents de les lluminàries dels corredors per tubs amb tecnologia LED.

Les obres que van  a fer-se van estar demandades i aprovades en el Consell Escolar del col·legi i en el Consell Escolar Municipal, assumint directament els costos econòmics la Conselleria d’Educació, qui delega en les entitats locals els projectes, contractacions, construcció, direcció i certificacions del pla. Óscar Borrell destacava que aquest pla “suposarà un abans i un després al camí encetat per adaptar els centres educatius d’Ontinyent al Segle XXI, comptant sempre amb la participació i implicació de la comunitat educativa local”, manifestava. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP lamenta que l’Hospital s’utilitze per a l’enfrontament i afirma que l’embolic dels pactes està adobant el terreny de la guerra política

El Partit Popular d’Ontinyent lamenta que la construcció del nou Hospital continue utilitzant-se per a …