16/06/2024 - 17:26
Més

  La residència per a estudiantat universitari d’Ontinyent penja el cartell de completa

  Altres notícies

  La residència d’estudiantat posada en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent la barri de La Vila ha esgotat les 8 places disponibles i ha obert una llista d’espera en la que s’acumulen altres 8 sol·licituds. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, i el de Joventut, Jordi Vallés, acompanyaven hui les alumnes que ocuparan la residència en aquest inici de curs, per tal de lliurar-les les claus i acompanyar-les en la tria d’habitacions. 

  Jordi Vallés destacava que comptar amb esta residència “permet no sols recolzar als i les estudiants amb menys recursos, sinó també dinamitzar i rejovenir el barri de La Vila i seguir creixent com a ciutat universitària amb tot allò que comporta”, manifestava. Óscar Borrell destacava el fet “que comptar amb un Campus ben equipat quant a infrastructures, on s’imparteixen titulacions d’elevada demanda com Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Magisteri i Administració i Direcció d’Empreses, i on a més s’ofereix una atractiva oferta de serveis i oci, també suposa impulsar el mercat de lloguers tant d’alumnat com de professorat. La projecció d’Ontinyent com a ciutat universitària i dotada de serveis ens permet seguir avançant com a ciutat d’atracció”, apuntava el regidor.

  La residència d’estudiants de la Casa de La Vila és un immoble municipal ubicat al carrer Trinitat reformat pel consistori amb els plans d’ocupació, i que està a l’abast d’Estudiants universitaris del Campus d’Ontinyent, estudiants de FP i becaris i ajudants universitaris poden llogar a preus per baix de mercat (80 euros mensuals per dormitori, inclosa despesa en llum, aigua i neteja de zones comunes), tot regulat per una ordenança aprovada al ple. L’edifici consta de 300m2 de superfície repartida en planta baixa i 3 altures amb un total de 8 habitacions i estudis, 4 salons-menjador equipats amb cuina office i 4 quarts de bany, a més d’una bugaderia i una terrassa. A més a més es compta amb un complet joc de mobiliari i electrodomèstics com ara televisors, rentadores, vitroceràmica, forns elèctrics i microones o neveres.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -