Més de 1400 escolars de primària voten el disseny del nou espai multijocs de la Glorieta

Més de 1400 escolars de primer a quart de primària dels col·legis d’Ontinyent estan votant esta setmana el disseny del nou espai multijocs del parc de la Glorieta. Es tracta de la iniciativa “Els menuts i les menudes trien”, inclosa dins la remodelació integral de la Glorieta que va a dur a terme el Govern d’Ontinyent.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat del regidor de Territori, Jaime Peris, visitava hui el CEIP Bonavista, un dels 11 centres educatius on estan duent-se a terme les votacions, on ha pogut escoltar les impresions dels xiquets i xiquetes participants. Durant la visita, a la qual estava present la directora del centre, Patricia Folgueras, l’alcalde incidia en la importància “d’escoltar a la ciutadania, i que les actuacions municipals estiguen aliniades amb allò que els veïns i veïnes volen. En aquest cas anem a escoltar als principals usuaris d’estos jocs infantils, que son els propis xiquets i xiquetes, en una iniciativa que també ens serveix per educar en ciutadana, democracia i participació”, explicava.

Així, des del passat dilluns dia 1 i fins divendres 5, i comptant amb el suport d’un agent dinamitzador, es fan actes als diferents centres: dilluns es votava al CEIP Vicent Gironés i CEIP Martínez Valls ; dimarts al CEIP Carmelo Ripoll i CC Sant Josep; dimecres al CEIP Bonavistai CC La Concepció; dijous es votarà al CC La Milagrosa, CC Sta. Maria i CEIP Lluís Vives; i finalment divendres 5 d’octubre al CC Pureza de María i CEIP Rafael J. Vidal. El procediment consisteix agafar una papereta amb l’opció que preferisca l’alumnat, amb un color per a cadascuna de les 4 opcions finalistes, i dipositar-la posteriorment a una urna.

El regidor de Territori, Jaime Peris, recordava que una volta triat el disseny guanyador, s’inclourà al projecte de millora del parc en el que s’està treballant, que es preveu licitar a principis de 2019, i que atén el desig expressat per la ciutadania al procés “Ontinyent Participa 2018”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Renoven el sòl de seguretat dels jocs infantils amb plàstic reciclat

L’Ajuntament d’Ontinyent emprarà a partir d’ara un nou material reciclat per equipar el sòl de …