COEVAL convoca una jornada sobre els beneficis de la RSC

La Confederació Empresarial de la Vall d´Albaida (COEVAL) ha convocat en col·laboració amb Grup Innova, consultoria especialitzada en temes de responsabilitat social, una Jornada sota el títol “Com integrar la Responsabilitat Social en l’estratègia de l’empresa” per a donar a conèixer els beneficis que per a les empreses suposa integrar la responsabilitat social en la seva estratègia. La Jornada que serà gratuïta per als assistents, tindrà lloc en les instal·lacions de COEVAL, situades en l’Av. del Tèxtil, 22 d’Ontinyent, a partir de les 9´30 h. del pròxim dijous 12 de setembre. Per a inscriure’s haurà de remetre un correu electrònic a coeval@coeval.es un correu electrònic. La Jornada compta amb el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

En l’actualitat les empreses actuen en un entorn global, en el qual ser responsable socialment és cada vegada més un requisit per a competir i una necessitat en els nous temps. La responsabilitat social ens ajuda a millorar l’impacte que tenen les nostres empreses.

Entre altres temes es tractaran en la Jornada les diferents eines que permeten enfortir la responsabilitat social de les empreses beneficiant-les a l’hora de competir: memòries de sostenibilitat , ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), petjada de carboni, economia circular, auditories sectorials de RSE(Responsabilitat Social Empresarial) i segells de producte sostenible, entre altres.

Cal destacar que la ponent serà Begoña Beltrán, directora de l’àrea de responsabilitat social del Grup Innova i consultora en aquest tema de petites, mitjanes i grans empreses, algunes d’elles pertanyents a l’IBEX 35.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Prop de 40 comerços, empreses i personal autònom d’Albaida s’inicien en la transformació digital

Quasi 40 comerços, empreses i personal autònom d’Albaida han completat el Curs d’iniciació a la …