30/05/2024 - 14:39
Més

  COEVAL convoca una jornada sobre els beneficis de la RSC

  Altres notícies

  La Confederació Empresarial de la Vall d´Albaida (COEVAL) ha convocat en col·laboració amb Grup Innova, consultoria especialitzada en temes de responsabilitat social, una Jornada sota el títol “Com integrar la Responsabilitat Social en l’estratègia de l’empresa” per a donar a conèixer els beneficis que per a les empreses suposa integrar la responsabilitat social en la seva estratègia. La Jornada que serà gratuïta per als assistents, tindrà lloc en les instal·lacions de COEVAL, situades en l’Av. del Tèxtil, 22 d’Ontinyent, a partir de les 9´30 h. del pròxim dijous 12 de setembre. Per a inscriure’s haurà de remetre un correu electrònic a coeval@coeval.es un correu electrònic. La Jornada compta amb el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

  En l’actualitat les empreses actuen en un entorn global, en el qual ser responsable socialment és cada vegada més un requisit per a competir i una necessitat en els nous temps. La responsabilitat social ens ajuda a millorar l’impacte que tenen les nostres empreses.

  Entre altres temes es tractaran en la Jornada les diferents eines que permeten enfortir la responsabilitat social de les empreses beneficiant-les a l’hora de competir: memòries de sostenibilitat , ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), petjada de carboni, economia circular, auditories sectorials de RSE(Responsabilitat Social Empresarial) i segells de producte sostenible, entre altres.

  Cal destacar que la ponent serà Begoña Beltrán, directora de l’àrea de responsabilitat social del Grup Innova i consultora en aquest tema de petites, mitjanes i grans empreses, algunes d’elles pertanyents a l’IBEX 35.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -