109 establiments d’Ontinyent repartiran 2150 euros en xecs regal amb «comprar en Nadal a Ontinyent té Premi»

0

109 establiments d’Ontinyent repartiran 2150 euros en xecs regal estos nadals amb la iniciativa “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi”, inclosa a la campanya d’animació comercial “Ontinyent Il·lusiona” que impulsa l’ajuntament.

El Govern d’Ontinyent, a través de la Regidoria de Comerç, i amb la col·laboració de les associacions de comerciants locals, ha posat en marxa una nova edició de la iniciativa oberta a tots els comerços de la ciutat, que enguany ha registrat un augment del 55% dels establiments participants (39 més que els 70 de 2013), una dada que era valorada molt positivament pel regidor de l’àrea, Joan Sanchis. L’edil destacava que la iniciativa “pretén fomentar que els veïns d’Ontinyent compren al comerç local, i la ciutat siga atractiva durant la campanya de Nadal per als clients de localitats veïnes, que tenen cada volta més atractius per quedar-se a la ciutat. Un objectiu al qual cada volta s’impliquen més els propis comerços, el que sense dubte és una bona noticia”, destacava.

Per cada compra que es realitze, el comerciant lliurarà al client una butlleta que haurà d’emplenar amb les seues dades de contacte, i que dipositarà en una bústia que facilitarà l’Ajuntament, i que hi haurà en cadascun dels comerços participants.  El sorteig es realitzarà en acte públic en finalitzar la campanya en el saló de plenaris de l’Ajuntament, extraent-se una butlleta de cadascuna de les bústies, corresponent a cadascuna un xec-regal. Els 2150 euros es repartiran en forma de 43 xecs-regal de 50 euros cadascú, que no tenen per què gastar-se en un únic establiment, sinó que es podran canviar en un llistat d’establiments participants que es facilitarà als guanyadors. La campanya es perllongarà fins al 5 de gener.

Publicitat