Els universitaris rependràn les clases presèncials a partir de l’1 de març

0
Foto de Jordi Casanova.

Els universitaris reprendrà les classes presencials el pròxim 1 de març, segons ha confirmat la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, i les rectores i rectors de les universitats públiques valencianes, en un acord que s’ha realitzat avui dijous.

Després d’una trobada realitzada per videoconferència, al qual també han assistit la Secretària Autonòmica d’Universitats i Recerca, Carmen Bevià, i la directora general d’Universitats, Pilar Ezpeleta, han acordat prendre aquesta decisió davant l’actual evolució de la situació sanitària en la Comunitat Valenciana.

Carolina Pascual ha indicat que la Conselleria i les universitats “sempre hem anat adoptant les decisions des del punt de vista de la coherència social i en aquest cas tornem a fer-lo d’aquesta manera”.

Concretament, l’acord conjunt emés preveu “reprendre, a partir del dilluns 1 de març, el model de docència híbrida que cada universitat tinguera previst i aprovat per a la docència del segon quadrimestre del curs 2020-2021″.

Cal recordar, que el passat mes de gener, la conselleria va anunciar que les classes passarien a ser telemàtiques en la mesura del possible, degut al alt increment de casos positius que es registraven durant les darreres setmanes.

Publicitat