24/04/2024 - 4:36
Més

  Els universitares faràn la mínima presencialitat a les aules durant el mes de Febrer

  Altres notícies

  La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i les rectores i rectors de les universitats públiques valencianes han acordat que durant el mes de febrer hi hagi mínima presencialitat en la docència, al mateix temps que queden assegurades les pràctiques que hagin de desenvolupar-se de manera presencial, garantint totes les mesures de seguretat.

  La consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha mantingut aquest dimarts una reunió per videoconferència amb les rectores i rectors de les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana per a avaluar l’ensenyament, en una trobada al qual també han assistit la secretària autonòmica d’Universitats i Recerca, Carmen Bevià, i la directora general d’Universitats, Pilar Ezpeleta.

  La Conselleria i les universitats, segons ha explicat la consellera, “han acordat aquest dimarts la mínima presencialitat a les aules durant el mes de febrer, situació que s’anirà avaluant en funció de l’evolució de la pandèmia i sempre amb la finalitat d’assegurar la salut de tota la comunitat universitària”.

  En aquest sentit, ha precisat que la docència durant aquest mes consistirà en el fet que “seran en format en línia en els continguts que puguin ser impartits per aquesta via i que les pràctiques que necessitin presencialitat quedin també assegurades”.

  Pascual ha recordat que “aquesta mesura estava així contemplada en els plans de contingència que cadascuna de les universitats està implementant i en aquest termini anirem coordinant-nos i avaluant els escenaris als quals ens anem enfrontant”.

  A més, la consellera ha indicat que les universitats i la Generalitat “ens estem coordinant amb la finalitat de prendre les decisions adequades per a una docència de qualitat i la seguretat i salut de tota la comunitat universitària”.

  Finalment, Carolina Pascual ha destacat que els exàmens que s’estan realitzant de manera presencial s’estan desenvolupant sense incidències i ha animat a les universitats al fet que “es facin en línia aquelles proves que es puguin adaptar a aquest format”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -