El Regidor d’Educació lliura els III Premis “Ciutat d’Ontinyent” a l’estudi musical

0

El Regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, ha procedit al lliurament dels III Premis “Ciutat d’Ontinyent” a l’estudi musical als quatre joves guanyadors d’aquest certamen. Es tracta d’un guardó convocat pel Conservatori Professional de Música d’Ontinyent, que amb el patrocini de l’Ajuntament d’Ontinyent, té la intenció de fomentar entre l’alumnat del Conservatori l’afany per continuar els estudis musicals.

Aquestos premis estan destinats als alumnes matriculats en 5é de Grau Professional i s’atorguen al millor expedient acadèmic premis estudi musical-1des de 1r fins a 4t, segons la mitjana aritmètica de totes les qualificacions obtingudes en cadascuna de les assignatures. Els premis es lliuren en quatre modalitats (vent-fusta, vent-metall, corda, i piano i percussió), estant els respectius guanyadors Jaume Cerdà Martí, Jordi Micó Torró, Juan José Silvestre López, i Rubén Penadés Silvestre. Els quatre joves guanyadors van oferir el passat divendres una actuació al Saló d’Actes del Conservatori, on es pogueren escoltar obres de Weber, Mozart, Sejourneé i Arautunian.

A la seua intervenció durant el lliurament de premis, el Regidor d’Educació va insistir en la importància d’aquestes activitats “que són una motivació important per a l’alumnat perque continuen els estudis musicals, donat que en aquesta etapa educativa porten molta càrrega lectiva, tant al conservatori com a l’institut”. Pla, qui tenia paraules d’agraïment per a la implicació de professorats i familiars en la formació d’estos joves, avançava que el Govern d’Ontinyent seguirà recolzant estos premis a les properes edicions.