Un taller formatiu gratuït sobre “correspondència comercial en Anglés” servirà aquest divendres per obrir a 2016 les activitats dinamitzadores del “Soterrani de les Idees” l’espai de formació i treball en comú (“coworking”) creat per l’Ajuntament d’Ontinyent per fomentar l’emprendedurisme a la ciutat.

Es tracta de tallers formatius organitzats per l’Associació d’Emprenedors Rurals-AER, encarregada de dinamitzar aquest espai, que en esta ocasió anirà a càrrec de la ponent Arantxa Martínez Soriano, llicenciada en Filologia Anglesa, amb Màster de Professorat i especialitzada en Anglès Comercial.

Al taller d’esta setmana, adreçat a emprenedors i/o empresaris, autònoms i estudiants d’ADE, s’analitzarà els principis bàsics de la redacció d’e-mails amb finalitat comercial, des de la utilització dels registres correctes, fins a fórmules de cortesía. La ponent explica que “cada vegada és més usual la necessitat tant de comprar com de vendre a l’estranger. La democratització d’Internet i la crisi han fet que emprenedors, empresaris, menudes i grans empreses vulguen internacionalitzar-se. El correu electrònic és usualment la primera presa de contacte amb el client /col·laborador estranger i l’anglès no deu ser un impediment per a l’expansió de l’empresa”, explicava.

La xerrada començarà a les 19:30 hores de divendres 15 de gener i és totalment gratuïta, podent ampliar-se la informació a l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, a l’edifici CREC, o a l’email coworking.sodi@gmail.com