El proper dilluns 30 de març a les 18.30 hores, tindrà lloc a l’espai coworking “Soterrani de les Idees” d’Ontinyent un taller sobre emprenedoria, organitzat des del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent i amb la col·laboració de l’Asociación de Emprendedores Rurales-AER:

Taller sobre emprenedoria: “GENERANT IDEES”

El foment d’una cultura emprenedora s’ha convertit en element clau per generar riquesa i ocupació.

Amb aquest taller es pretén impulsar l’empreniment juvenil, desenvolupar les habilitats per emprendre i mostrar com ubicar una idea en el mercat de treball.

La generació d’idees deu estar relacionada amb la formació i coneixements de cada emprenedor, en cas contrari, la col·laboració amb altres perfils professionals es converteix en fonamental per al desenvolupament de la idea amb èxit. D’ací naix la importància dels espais “coworking”, una nova forma de treballar on intercanviar idees, experiències i col·laborar amb altres emprenedors, generant projectes innovadors.

L’objectiu d’este taller es fomentar la creació d’idees innovadores com oportunitats de negoci, desenvolupar habilitats, actituds i competències emprenedores i aprendre a ubicar una idea en el mercat de treball. Es tracta d’un taller pràctic amb dinàmiques de grup, tècniques de generació i avaluació d’idees.

Ponent: Jose M. Marco de la “Asociación de Emprenedores Rurales- AER”

Per assistir al taller cal fer inscripció prèvia al següent e-mail: orientaestudis@gmail.com