Educació continuarà amb la formació a distància durant la fase 1 de la desescalada

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport està informant els sindicats i patronals de l’ensenyament que en la fase 1 de desescalada es continuarà amb les mateixes dinàmiques de formació a distància que les establides des que es van tancar els centres educatius com a conseqüència de la COVID-19.

És per això que la setmana que ve el professorat i l’alumnat valencià dels centres educatius sostinguts amb fons públics continuaran els processos d’ensenyament i aprenentatge a distància mitjançant el pla ‘MULAN’ i no aniran als centres educatius.

El conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha explicat que “en tot moment, i en temps i forma, continuarem mantenint informada la comunitat educativa cada setmana: els equips directius, el professorat i les famílies. Garantirem en tot moment la seguretat de tothom si sorgira qualsevol canvi respecte al context actual, tal com hem estat fent fins ara”.

A partir del 13 de maig, algun integrant de l’equip docent de cada escola i institut anirà al centre per a realitzar tasques molt puntuals de gestió i coordinació, així com de recepció de material i equipament.

La recepció de mobiliari escolar havia quedat pendent de lliurar pel tancament dels centres educatius el 16 de març.

Enguany, Educació de la Generalitat ha invertit 17,2 milions d’euros per al subministrament de mobiliari i equipament escolar: des de pissarres, cadires i taules fins a cistelles de bàsquet i porteries d’handbol, i també de parcs infantils per als patis.

S’aprofitarà l’obertura puntual per a tasques administratives internes, sense el conjunt del professorat ni alumnat, per a reprendre la recepció d’aquests equipaments.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Educació i Ajuntament d’Ontinyent crearan una comissió d’estudi sobre l’EOI d’Ontinyent

El director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, s’ha reunit per …