24/04/2024 - 0:30
Més

    Compromís per Ontinyent proposa que l’Ajuntament recomane bones pràctiques per a la fase 1

    Altres notícies

    Després que el cap de setmana s’haja conegut que aquest dilluns l’àrea de salut Xàtiva-Ontinyent passa a la fase 1 de la desescalada, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha proposat que l’Ajuntament elabore un llistat de bones pràctiques recomanades per a la ciutadania. El regidor Nico Calabuig i la regidora Paloma Alberola han presentat la proposta aquest mateix dilluns, a través del registre d’entrada telemàtic de l’Ajuntament d’Ontinyent.

    En paraules del regidor i portaveu del grup, Nico Calabuig, “que passem a la fase 1 és una bona notícia si totes i tots prenem consciència que cal seguir complint les normes, i ara amb més cura si cap. La pandèmia encara està activa i hem de seguir cuidant-nos. Pel bé de totes i tots, hem d’afrontar el nou escenari amb molta responsabilitat.”

    En eixe sentit, Calabuig ha afirmat que “ajuntaments d’altres poblacions valencianes que també passen a la fase 1 ja han fet públiques les seues recomanacions de bones pràctiques per tal de protegir la salut pública de les persones. Com a exemple, trobem alguns ajuntaments que han realitzat cartelleria recomanant a la població caminar per la dreta i complint les distàncies de seguretat, o que han informat de forma detallada de les activitats permeses, els aforaments màxims o els horaris”.

    Per la seua banda, la regidora i portaveu adjunta, Paloma Alberola, ha remarcat “la importància de no relaxar-nos en el compliment estricte de les recomanacions de les autoritats sanitàries. Hem de tindre ben present que passar a la fase 1 no significa que el virus estiga inactiu. De fet, si ara no som responsables i seriosos amb les mesures de prevenció i protecció, podríem tornar enrere i perdre tot el camí aconseguit”.

    Alberola ha afegit que “aquesta desescalada només serà una bona notícia si totes i tots demostrem la suficient responsabilitat social, i l’Ajuntament ha de liderar aquesta actitud cívica, traslladant a l’àmbit més proper totes les indicacions i informacions, i conscienciant a la ciutadania que la salut pública en temps de pandèmia depén de l’actitud de cadascuna de les persones”.

    Des de Compromís per Ontinyent han conclòs recordant “la nostra permanent disposició a cooperar amb el govern municipal per tal d’eixir d’aquesta situació entre totes i tots. Una col·laboració que venim demostrant contínuament amb propostes constructives, pensant en el benestar i la protecció de la ciutadania d’Ontinyent”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -