Albaida posa en marxa un nou cicle de l´Escola de Mares i Pares

0
Ajuntament d'Albaida

La regidoria d´educació de l´ajuntament d´Albaida posa en marxa un nou cicle de l’Escola de Mares i Pares. Es tracta d´un programa de formació dirigit a pares i mares, tutors o tutores legals, i a totes les persones que tinguen al seu càrrec menors en edat escolar, per a donar suport a les famílies en l´educació dels seus fills i filles.

L ‘objectiu d´aquest nou cecle és el d’acompanyar-los en el procés educatiu dels seus fills i filles, oferint-los un espai i un temps específic amb informació i formació que responga de forma directa a les seues preocupacions i dubtes.
La regidoria d´educació inicia hui les sessions, que tindran una periodicitat mensual i serán impartides pel gabinet psicopedagògic municipal els dilluns 27 de gener, 24 i 31 de març, 7 d´abril , 12 i 26 de maig, a les 19h en l´antic institut Josep Segrelles. Aquesta programació d´activitats será molt variada mijançant xerrades, tallers i dinàmiques de grup. Igual que els temes que es tractaran, on l´intercanvi d´experiències i la reflexió col-lectiva permetran millorar la tasca educativa i desenvolupar de manera integral els aspectes físic, emocional, afectiu, social i escolar dels nostres fills.

La regidora d´educació, Lucia Company manifestava que “moltes vegades la celeritat del nostre dia a dia ens deixa poc espai i temps per pensar cóm estem educant els nostres fills. El que pretén l´escola de pares i mares es donar-nos pautes i orientar-nos per a resoldre determinades situacions o simplement saber si les nostres intervencions estan resultant  adients”.

Publicitat