7.000 alumnes matriculats d’Infantil a Universitat

0

Més de 7000 alumnes d’Ontinyent han començat hui dilluns el curs escolar 2019/2020 en Ontinyent. L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, ha estat al costat de l’alumnat i els docents en el començament del curs al qual s’han incorporat 7.032 alumnes (5.292 alumnes d’infantil, primària i ESO, 640 en Batxillerat i 1000 universitaris). A ells s’afegiran a les pròximes setmanes altres 1100 de l’Escola d’Adults, 600 de l’Escola Oficial d’Idiomes, per a al voltant de 9000 estudiants a Ontinyent. D’ells, 382 són alumnes que entren als col·legis per primera vegada, gràcies a les 6 aules de 2 anys creades a la ciutat, que va estar la primera de la Comunitat Valenciana amb més de 20.000 habitats amb aules d’estes característiques en tots els seus col·legis públics.

Jorge Rodríguez, que acudia al Lluis Vives acompanyat pel regidor d’Educació, Óscar Borrell, i responsables de la Junta Directiva del centre, ha incidit en l’aposta del Govern d’Ontinyent “per continuar fent de la nostra una ciutat educadora, entre altres coses impulsant juntament amb altres administracions i entitats el manteniment i millora de les infrastructures educatives” assenyalava. 

A la visita l’alcalde comprovava l’estat de les diferents millores i tasques de manteniment que s’han fet des de l’Ajuntament en aquest centre durant els mesos d’estiu, a l’igual que a la resta dels col·legis públics de la ciutat, unes intervencions que el regidor Óscar Borrell destacava que “han inclòs tasques de neteja intensiva, jardineria i reparacions per deixar els centres en les millors condicions possibles per a aquest dia”.