Un grup inversor xinès del sector de cosmètica estudia implantar un centre logístic

0

Un grup inversor xinés del sector de cosmètica estudia implantar un centre logístic en Ontinyent. L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, rebia hui a l’Ajuntament a les propietàries de la marca de cosmètics Gre-Kriti, que arribaven a la ciutat procedents de Suïssa, i de manera prèvia a un desplaçament a París, acompanyades per les principals comercials del grup i del gerent del Centre Comercial El Teler, Chen Wu Kepping.

En la reunió, on l’alcalde estava acompanyat pel regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, la delegació xinesa explicava al primer edil la intenció de la marca que representen, de gran èxit a Xina i que ha començat la seua immersió als Estats Units, d’introduir-se també a Espanya. A tal efecte s’han interessat en el Centre Comercial El Teler (on tenen relació amb el gerent) per analitzar la possibilitat de ser un primer emplaçament.

Així mateix, si les botigues que vagen obrint tenen èxit a Espanya, implantarien un centre logístic de distribució que podria ubicar-se a Ontinyent. En la reunió s’ha projectat el vídeo promocional de ciutat elaborat per l’Ajuntament, i l’alcalde ha animat a la delegació xinesa a apostar per Ontinyent com a lloc de negoci i activitat comercial.

Publicitat