30/05/2024 - 14:36
Més

  Un concert coral de nadales obrirà la VII Edició de la campanya “Ontinyent Il·lusiona”

  Altres notícies

  Un concert coral de nadales a la Plaça de la Concepció obrirà enguany la VII Edició de la campanya “Ontinyent Il·lusiona”, que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent en coordinació amb diverses entitats i associacions locals per dinamitzar la ciutat en dates nadalenques. El regidor coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que esta nova edició de la campanya de Nadal començarà divendres 7 de desembre a les a les 20:00 hores a la Plaça de la Concepció amb un concert de nadales a càrrec del cor del col·legi Santa Maria, que donarà pas a la tradicional encesa de l’arbre de Nadal al voltant de les 20:30 hores.

  Des d’eixe moment, la ciutat acollirà desenes d’activitats que Úbeda explicava que “arribaran a tots els barris de la ciutat, per tal que menuts i majors, veïnat i visitants en general puguen gaudir més i millor del Nadal a la ciutat, i que totes i tots trien Ontinyent per a fer les seues compres en estes dates”, destacava. Després de l’encesa de l’arbre, la programació d’Ontinyent Il·lusiona es reprendrà el dissabte 15 i diumenge 16 amb diversos tallers i animació perquè els xiquets i xiquetes puguen gaudir a la zona de l’avinguda Jacinto Benavente al barri de Sant Rafel, a la plaça del Barranquet i el Mercat Municipal al barri del Llombo i al Parc Mestre Ferrero al barri de Sant Josep. Dilluns 17 a partir de les 10:30h a la Plaça Coronació (Barranquet) i Mercat Municipal els alumnes del col·legi Santa Maria felicitaran amb música i nadales a totes i tots els ontinyentins.

  Les activitats continuaran divendres 28 de desembre a la Plaça Concepció amb la celebració del cap d’any infantil. A les 17:30h es lliuraran els premis del Concurs de dibuix i literari-artístic de l’Associació d’Amics dels Reis Mags. Serà a partir de les 18:30h, quan tindran lloc les campanades per donar la benvinguda al nou any. Prèviament, es repartirà xocolata i mona per a berenar.

  L’endemà, dijous 29 de desembre, la màgia començarà a inundar la ciutat d’Ontinyent a partir de les 11:00h amb l’arribada del carter reial, que vindrà acompanyat del seu sèquit reial i del tradicional “trenet”, que l’Ajuntament ofereix perquè els xiquets i xiquetes que ho desitgen puguen fer un passeig. Al llarg del dia, Jacobo visitarà els barris de la ciutat d’Ontinyent perquè els xiquets i xiquetes puguen entregar les seues cartes a l’emissari reial. A l’exterior de l’Església de Sant Rafel, l’Associació de Comerciants de Sant Rafel oferirà xocolatada per als més menuts.

  Per acomiadar l’any, diumenge 30 des de la Plaça Major se celebrarà la carrera San Silvestre que farà gaudir a grans i menuts. Amb l’any nou, des del 3 de fins al 5 de gener tindrà lloc a la Plaça Concepció el Mercat de Reis on els assistents podran gaudir de l’ambient nadalenc i comprar productes típics del Nadal. Dijous 4 de gener, els xiquets i xiquetes podran visitar els patges reials que estaran acampats a l’Ermita de Santa Anna on hi haurà jocs, tallers i animació, habilitant-se un autobús des de la Plaça de la Concepció per facilitar l’arribada al campament. El dia més màgic serà el divendres 5 de gener quan tindrà lloc la recepció a l’emissari real a l’Ajuntament. Ja per la vesprada, la ciutat s’engalanarà per donar la benvinguda a SSMM els Reis d’Orient.

  La programació de Nadal a Ontinyent es completarà amb el Festival de Circ i Teatre al carrer que serà presentat en breu, i també amb diferents campanyes comercials, entre les que el regidor al·ludia a “Comprar en Nadal a Ontinyent te Premi” que repartirà desenes de xecs-regal de 50€, a més de les campanyes dinamitzadores que estan ultimant Comerç IN i SOC, el sorteig de xecs regal per als qui compren al Mercat Municipal; o el tradicional concurs de targetes de Nadal que inclourà el sorteig d’una bicicleta. 

  Úbeda aprofitava l’ocasió per “agrair el treball conjunt i desinteressat de les associacions comercials i culturals, especialment la dels Reis Mags, per tal de seguir il·lusionant a la gent amb Ontinyent, i que totes i tots els qui ens acompanyen puguen gaudir de l’ampla oferta comercial i gastronòmica amb que comptarem en estes dates a la ciutat, i a la que animem també a gaudir al veïnat de les comarques que ens envolten”, manifestava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -