Superades les 300 sol·licituds per al programa d’ajudes local als autònoms, pimes i micropimes

L’acció inclosa al pla “Tornem Junts” atorga ajudes de fins a 1000 euros per cobrir despeses de lloguer, hipoteca, telecomunicacions, assessoria, vehicles d’empresa, aigua o electricitat

L’Ajuntament d’Ontinyent ha rebut més de 300 sol·licituds per al seu programa d’ajudes per a autònoms, pimes i micropimes afectats pel Covid-19. El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, ha explicat que l’acció està inclosa al pla de dinamització econòmica “Tornem Junts”, i amb ella “volem estar al costat d’autònoms, pimes i micropimes de la nostra ciutat que durant els mesos d’abril a juny o bé van tancar les portes pel Real Decret del Govern d’Espanya; o bé van reduït el volum de la seua facturació en almenys un 50%. Volem contribuir a la recuperació de l’activitat econòmica i ajudar a aquest sector, a l’igual que es fa amb altres com la indústria o el comerç dins de Tornem Junts”, assenyalava.

Les ajudes podran ser de fins a 1.000 euros per persona beneficiària, són compatibles amb les que puguen atorgar altres administracions; i poden arribar a cobrir fins al 100% de diverses despeses, com ara lloguer o hipoteca del local on es realitza l’activitat; subministrament elèctric; aigua; telecomunicacions; part proporcional de la quota dels tributs municipals i de les assegurances vinculades al local; despeses dels préstecs, “leasing” o “renting” de vehicles d’empresa; o despeses en serveis d’assessoria. Una volta finalitzat el període de sol·licituds, aquestes van a ser valorades de cara a la seua posterior aprovació als casos en què es complisquen els requisits necessaris.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

129 aspirants opten a 7 places de Policia Local

Un total de 129 aspirants realitzaven esta setmana proves psicotècniques per optar a 7 places …