Comerç In “digitalitza” les rebaixes per potenciar les vendes en prop de 100 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent va a “digitalitzar” les rebaixes amb una campanya en la que va a tenir un especial protagonisme l’app “+In Ontinyent”, posada en marxa ara fa un any amb ajuda de l’Ajuntament d’Ontinyent. Amb la denominació de “InClub, el teu club de promocions IN” prop de 100 establiments locals participen d’una iniciativa que, entre altres coses, permet beneficiar-se de descomptes i promocions especials a través del telèfon mòbil i acudir als establiments coneixent de bestreta quines són les ofertes a l’abast de la clientela.

A la presentació acudien la presidenta de Comerç In, Mª José Alhambra i el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, qui mostrava el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent a una iniciativa “que ve a reforçar la campanya municipal Queda’t a Ontinyent. Compra a casa i l’aposta que estem fent pel comerç local de la nostra ciutat”, destacava. Mª José Alhambra explicava que les persones interessades sols hauran de descarregar-se l’aplicació i accedir per trobar setmanalment en l’apartat “Promocions” beneficis com ara descomptes del 50% o ofertes de 2×1 o 3×1, a més d’accedir a tota la informació dels establiments participants, de sectors tan diversos com alimentació; roba infantil; joieria i rellotgeria; llar i decoració; llibreria; papereria; motor i automoció; salut i bellesa, així com tecnologia i electrònica.

Alhambra explicava que “la situació que estem vivint ha provocat un creixement molt important de l’aposta pels suports digitals. Els Comerços i Serveis IN anem a sumar-nos a esta tendència en estes rebaixes, de manera que les persones puguen acudir als establiments coneixent ja quines són les ofertes i promocions. Establiments que, a més, van a tenir presents totes les normes actuals de seguretat i higiene, respectant l’aforament i les distàncies de seguretat, portant màscara i utilitzant el gel que hi ha en l’entrada dels establiments. Els comerços i serveis In d’Ontinyent hem augmentat les mesures d’higiene i neteja, i demanem a la ciutadania que pel bé de tots complisquen amb les normes dels establiments”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Colla reprèn la seua agenda cultural de 2020 amb el “Concert d’Estiu

Des de ja fa més de 10 anys, l’activitat musical estival de La Colla s’iniciava …