12/06/2024 - 20:59
Més

  Reactivada la tramitació de llicències d’obra a Ontinyent

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent va a reactivar la tramitació de llicències d’obra per tal de seguir impulsant l’activitat econòmica local. Es tracta d’una mesura que s’afegeix a totes les presentades per l’Alcalde Jorge Rodríguez amb el pla «Tornem Junts», plantejat per pal·liar els efectes econòmics de la crisi del COVID-19 a Ontinyent, i que se suma a altres com la represa de les obres públiques municipals que es produïa esta setmana.

  El regidor de Territori, Joan Sanchis, destacava la importància «de que les administracions ajudem a mantenir llocs de treball amb totes les ferramentes que tingam al nostre abast. A Ontinyent som molt conscients de que els tempos són fonamentals en moments com els que vivim, per això ens vam avançar en qüestions com els programes d’atenció social i el tancament d’espais públics, per això hem elaborat un programa com Tornem Junts, i per això anem a seguir aplicant qualsevol mesura que puga ser d’interès públic per fer front a esta situació», manifestava.

  Sanchis explicava que esta concessió de llicències es farà complint una sèrie de requisits compatibles amb l’Estat d’Alarma, com ara que la tramitació de les llicències es faça de manera electrònica, que la resolució de les llicències siga de conformitat per la persona interessada, i que amb l’obra no es pose en perill la seguretat de les persones. Als casos on falta documentació, la represa en la tramitació permetrà completar els expedients fent els corresponent requeriments a les persones interessades. L’Ajuntament d’Ontinyent remetrà als propers dies a totes les persones sol·licitants de les llicències un escrit per via electrònica per tal que manifesten la seua conformitat en que es dicte la llicència.

  El regidor ha tingut paraules d’agraïment «per als tècnics i tècniques municipals, que no han deixat de treballar a un ritme alt en cap moment gràcies als sistema de teletreball implantat pel Govern d’Ontinyent», i ha animat a la ciutadania «a mantenir una actitud positiva i seguir sumant esforços davant esta situació, en la que Ontinyent de segur va a mostrar una volta més que és una ciutat que marca el camí per la seua capacitat de treball, resiliència i esperit de superació», concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -