Primer mercat del dilluns post-confinament

Dotze setmanes després de la seua última edició, el mercat de dilluns d’Ontinyent tornava a obrir les portes aquest dilluns amb una nova ubicació provisional. La Plaça de la Coronació donava pas al recinte Firal, entre les avingudes Benicadell i Manuel Sanchis Guarner, el que permet distribuir adequadament els espais entre les més de 80 parades participants i respectar els límits d’aforament que determina el Govern d’Espanya.

Centenars de persones accedien de manera ordenada al llarg del matí a aquest nou emplaçament a l’aire lliure, tancat i delimitat amb una entrada i eixida diferenciats, on voluntariat de Protecció Civil ha col·laborat amb la Policia en el control d’accés i d’ús de les mascaretes, així com oferint gel hidroalcohòlic a totes aquelles persones que han vollgut accedir al mercat al seu horari habitual, de 8:00 a 14:00 hores.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, destacava que l’acollida al nou emplaçament “ha estat bona, tant per part dels comerciants com pel veïnat, que ha pogut tornar a gaudir del mercat de manera adaptada als actuals requeriments”. El mercat es mantindrà en aquest nou emplaçament mentre les autoritats sanitàries continuent demanant el compliment d’estes mesures de seguretat i higiene per a aquest tipus d’activitats.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Es requereix als propietaris de 120 parcel·les i solars que les netegen

L’Ajuntament d’Ontinyent ha enviat requeriments a 90 persones propietàries d’un total de 120 parcel·les i …