21/07/2024 - 0:35
Més

  Ontinyent i Oliva signen un conveni per intercanviar turistes i visitants

  Altres notícies

  Un conveni entre els Ajuntaments d’Ontinyent i Oliva permetrà a ambdues localitats intercanviar turistes i visitants, així com col•laborar en matèria de promoció turística. L’acord, que era signat ahir pels alcaldes d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i d’Oliva, Salvador Fuster, permetrà inicialment realitzar visites organitzades d’un dia des d’una localitat a l’altra, a més d’intercanviar informació a les oficines de turisme, però a més obri les portes a noves línies de col•laboració.

  Juntament als alcaldes estaven presents a l’acte els regidors de Turisme d’Ontinyent (Joan Sanchis) i Oliva (Imma Ibiza), que coincidien en destacar que l’acord “afavorirà la potenciació del turisme com a font d’activitat econòmica i també ajudarà a l’intercanvi cultural entre municipis de l’interior i la costa, així com el caràcter complementari dels atractius turístics de les dues localitats”.

  Joan Sanchis incidia en què “fins ara a Ontinyent no s’havia fet una aposta ferma pel turisme com la que estem fent ara, i com a mostra tenim l’activitat en aquest primer trimestre de l’any: hem inaugurat la sala d’exposicions de Gegants i Cabets al Palau de La Vila, on anem a obrir altra sala per al Museu Tèxtil, s’ha inaugurat també una sala expositiva de productes típics locals a la Casa de Cultura, i anem a posar en marxa en breu el Tren del Tèxtil per atraure visitants”, recordava.

  Al marc del conveni que se signava ahir, els Ajuntaments d’Ontinyent i Oliva difondran entre els seus turistes les visites guiades que es poden realitzar en l’altra localitat a preus assequibles, unes visites que també es donaran a conèixer a les associacions de cada municipi.

  Des de la Regidoria de Turisme d’Oliva, Imma Ibiza explicava que “l’Ajuntament d’Oliva no vol apostar sols pel turisme internacional, sinó també per un turisme de proximitat com el que ens pot arribar des d’Ontinyent i La Vall d’Albaida per conèixer millor el nostre territori i cultura. És una manera de complementar-nos, tenim moltes coses que intercanviar i oferir-nos, i esta acció a més de potenciar l’economia dels municipis intercanviant visites dels turistes que rebem, també ens dona l’oportunitat de que els nostres propis veïns i veïnes ens coneguen millor, som molt més que turisme de platja i els qui vinguen ho podran comprovar”, destacava.

  Joan Sanchis explicava que “tot i que anem a començar amb xicotets passos com l’intercanvi d’aquestes visites, el potencial del conveni és molt gran i de segur hem plantat la llavor d’una col•laboració que esperem que en uns anys haja arrelat amb fermesa i ens permeta posar en marxa noves iniciatives conjuntes”, destacava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -