21/06/2024 - 0:02
Més

  José Corbacho enlluerna al públic d’Ontinyent amb el seu humor interactiu i transgressor

  Altres notícies

  El televisiu humorista José Corbacho enlluernava el passat dissabte el públic ontinyentí reunit per veure al Teatre Echegaray al seu últim espectacle “Corbacho 5G”. La peculiaritat de l’actuació és que els presents no es van limitar a veure i escoltar, sinó que va interactuar en tot moment amb els presents.

  En un espectacle que gira entorn de les noves tecnologies, només començar l’actuació, el showman avisava als presents que no apagaren els seus telèfons mòbils, i amb el smatphone en marxa el públic es va bolcar amb l’espectacle, ja que el còmic va posar a disposició dels assistents un número de telèfon mòbil i un compte de Twitter perquè tots i cadascun dels espectadors pogueren interactuar amb ell en temps real, a l’hora que baixava i pujava de l’escenari en repetides ocasions. En aquest espectacle “atípic” i transgressor, l’humorista va aprofitar per repassar situacions de l’actualitat i del dia a dia de les persones, a més de “fitxar” virtualment per l’Ontinyent CF, la camiseta del qual va mostrar en un “show” que no va deixar indiferent a ningú.

  Cal recordar que José Corbacho no serà l’últim personatge televisiu que visitarà el Teatre Echegaray en aquest primer trimestre de l’any, ja que cal recordar que el proper 21 de març els actors de “L’Alqueria Blanca”posaran en escena el musical “Festa Major”, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament. La representació d’aquesta obra també ha estat molt ben acollida pel públic, que pràcticament ha esgotat ja les entrades de platea, de les que a penes queden unes poques decenes a la venda a la web de Caixa Ontinyent i a la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bárbara.

  En aquest espectacle, que es representarà a les 22:00 hores, els actors de la sèrie (Carme Juan, Noelia Zanón, Imma Sancho, Manolo Maestro o Paco Sarro, entre d’altres) combinaran la seua faceta còmica amb la interpretació de temes tradicionals valencians com “la tarara”, “la manta al coll”, “mareta” o “xumba” actualitzades al marc d’un guió original carregat d’humor i optimisme, i ambientat en un entorn rural típicament valencià de finals de la dècada dels 50.

  El Regidor de Cultura, José Antonio Calabuig Oviedo, ha convidat a assistir a la representació al públic tant de la ciutat com de les comarques veïnes “que està responent a la intensa programació cultural que tenim a la ciutat, una programació en la que anem a seguir treballant perquè continue estant un atractiu més per a fer d’Ontinyent una ciutat d’atracció per a veïns i visitants”, destacava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -