Ontinyent estén les ajudes del programa ARRU a noves zones del Centre Històric

L’Ajuntament d’Ontinyent ha ampliat l’àmbit de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU) previst inicialment, per arribar a noves zones del Centre Històric. Després de complir-se el termini de presentació de sol•licituds i no esgotar-se el pressupost ni la quantitat de vivendes beneficiàries del pla, la Conselleria ha acceptat la sol•licitud de l’Ajuntament d’ampliar el programa de rehabilitació des de les 12 illes i 330 parcel•les inicials fins a arribar a 22 illes i 560 parcel•les, sempre en el Casc Històric. Així, s’obri un segon període de sol•licituds fins a arribar-se a la xifra de 66 vivendes que l’ARRU contempla rehabilitar (en resten 10) fins a 2018.

Així, l’àmbit inicial d’actuació contemplava la Placa Major, carrers del Regall, Ravalet, Sant Jaume, Tomas Valls, plaça Santo Domingo, carrers Santa Rosa, Cantalar de Sant Carles i marge dret del riu Clariano i Placa de Baix, que incloïa totes les parcel•les que donen a esta plaça. L’ampliació abasta el carrer Sant Jaume fins al carrer La Llosa, aaquest mateix carrer, el d’Amunt i la Morereta fins a plaça de Sant Domingo. També s’amplia l’actuació en el carrer Santa Rosa, sumant el tram d’aquesta via fins a la confluència amb el carrer Alcalde Paco Montes, el carrer del Delme i Trinquet de Maians, així com els carrers des de Trinquet fins a la Placa de Baix.

Per altra banda, la Consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, i el regidor de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jaime Peris, han signat hui el conveni que permetrà crear una Oficina d’Informació i Rehabilitació (OIR) a la ciutat.

La signatura d’aquest conveni, a la qual ha assistit també la directora general d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rebeca Torró, permetrà establir a l’Ajuntament un punt d’informació per a oferir als ciutadans, professionals i empreses del sector, tota la informació relativa a la rehabilitació, així com l’organització de jornades i esdeveniments o la incorporació de continguts específics en la web municipal.

Tant des de l’Ajuntament com des de la Conselleria s’ha coincidit en destacar la importància “d’un instrument que ens servirà per a coordinar accions de polítiques conjuntes en aquesta matèria”, un conveni als que s’han afegit per ara altres 79 ajuntaments més per a col•laborar en el foment de la rehabilitació i la regeneració urbana i treballar conjuntament per a dinamitzar la rehabilitació edificatòria, la regeneració i la renovació urbana als municipis.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL reprén els encontres empresarials analitzant el nou escenari económic Post-Covid19

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida(COEVAL) ha représ, després de la finalització de l’estat …