11/12/2023 - 16:25
Més

  Ontinyent vibra amb el seu retorn al Circuit de curses de la Diputació de València

  Altres notícies

  Ontinyent vibrava el passat dissabte amb el seu retorn al Circuit de Curses Populars de la Diputació de València després de dècades d’absència. Milers de persones entre esportistes i públic ompliren els carrers de la localitat per gaudir de la cursa 10k d’Ontinyent “Moros i Cristians-Berberiscos”, organitzada per la comparsa Moros Berberiscos i l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col•laboració tècnica del Club d’Atletisme Kilòmetre 42, amb eixida i meta a la plaça Vicent Rodríguez i un recorregut que passava per tots els ponts i barris de la localitat.

  Finalment, dels més de 1000 corredors inscrits (28% dones) arribaven 824 persones a meta, sent els primers Ouais Zitane en la categoria absoluta masculina amb un temps de 30:50 i de Patricia Montalvo en la femenina amb 40:24. Els participants destacaven especialment l’ambientació del recorregut al qual es va comptar amb batukades, música de dolçaina i de bandes.

  Zitane i Montalvo pujaven junts a l’alt del pòdium, ja que, a iniciativa de la regidoria d’Esports, per primera volta als lliuraments de premis a la ciutat en qualsevol modalitat esportiva es feien “pòdiums compartits”, una iniciativa que el regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava com “un nou pas endavant en el treball per visibilitzar a les dones esportistes, al marc de l’aposta que venim fent des del Govern d’Ontinyent per l’esport femení i de base”, explicava.

  Borrell, qui disparava el tret d’eixida de la prova, tenia paraules d’agraïment “per al treball dels més de 200 agents de policia, protecció civil i voluntaris implicats en el dispositiu, així com a la impressionant implicació de la comparsa Moros Berberiscos, que s’ha bolcat amb la prova, al treball tècnic de Kilòmetre 42 i a la Diputació de València. Entre totes i tots hem aconseguit no sols duplicar sobradament els participants respecte de la 10k de l’any anterior, sinó fer un nou pas endavant en la projecció de la nostra com una ciutat d’atracció també a través de l’esport, i tot a més difonent les nostres festes de Moros i Cristians”, concloïa.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -