11/12/2023 - 9:42
Més

  L’alcalde i els portaveus dels grups municipals voten a “Ontinyent Participa”

  Altres notícies

  L’Alcalde d’Ontinyent i els portaveus dels diferents grups municipals exercien aquest matí el seu dret al vot dins “Ontinyent Participa”, el procés pel qual les 29817 persones empadronades a la ciutat i majors de 16 anys han estat cridades a triar els projectes més prioritaris a executar amb una partida de 425.000 euros consignada en el pressupost d’enguany. Tant Jorge Rodríguez com Joan Sanchis (PSPV-PSOE), Mercedes Pastor (PP), Silvia Urenya (Compromís), Paula Garcia (EUPV) i Juan Revert (Ciudadanos) aprofitaven per fer una crida a la ciutadania per “votar i decidir entre totes i tots quins projectes es faran realitat d’entre els 10 finalistes sorgits del Consell de Ciutat”.

  El termini de votacions s’obria la passada mitjanit, a les 00:00 hores, votant durant la matinada i el matí mes de 800 persones a través de diversos dispositius connectats a Internet, a través de la web www.ontinyentparticipa.es i comptant amb el seu DNI. Cal recordar que els ciutadans i ciutadanes també poden votar presencialment fins divendres al Teatre Echegaray (de 9 a 14 hores); Centre Cívic del Llombo (de 10 a 13 i de 16 a 20h); EPA Sant Carles (de dilluns a dijous de 9 a 13:30h i de 15:30 a 22:00h, divendres de 9 a 14:30h), Agència de Lectura de Sant Rafel (de 11 a 13:30h i de 17:00 a 20:00h); Biblioteca de Sant Josep (de 10:30 a 13:30h i de 17:00 a 20:00h), el CIM de Sant Rafel (de 10:30 a 13:00 i de 15:30 a 19:30h) i a l’Ajuntament (de 8 a 15h).

  A més a més, estan tenint lloc diverses activitats dins la campanya de dinamització organitzada des de l’àrea de Govern Obert i Transparència, per la qual durant tota la setmana de les votacions un equip d’agents dinamitzadors explicaran el programa a peu de carrer i a diferents llocs com ha estat aquest matí el “Mercat de Dilluns”, portant amb sí paperetes per donar a aquells que ho desitgen la possibilitat de votar.

  El llistat de projectes finalistes inclou la realització d’actuacions de millora al riu Clariano; la redacció del projecte d’accessibilitat dels vianants entre el Cementeri i l’IES l’Estació; la creació de carrils i aparcaments bici; la millora de les instal·lacions d’AFAO; o l’adquisició del Molí Descals. La llista la completen l’execució de fases de restauració i protecció del Pont Vell; la redacció del projecte de recuperació de La Vila; l’adquisició de desfibriladors per a llocs públics; la coberta del CEIP Bonavista; o la millora del rocòdrom del poliesportiu.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -