L’alcalde d’Ontinyent visita Inase pel 25 aniversari

0

L’empresa ontinyentina de software comercial Inase, va rebre la visita de l’alcalde de la ciutat Jorge Rodríguez després de que la setmana passada realitzaren el seu 25 aniversari al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

La companyia va organitzar una visita guiada a les seves oficines, on el Director General d’Inase, Antonio Micó, va acompanyar a l’Alcalde en un recorregut per la seua empresa, mostrant-li el seu principal producte inaCátalog, l’equip humà, els responsables de cada departament i la dinàmica de treball que utilitzen.

Partint pel Departament de desenvolupament i sistemes, a càrrec de José Antonio Enguix i Juanan Alcaraz fins al departament comercial, on el Director Comercial d’Internacional, Pierre Bonte ha participat en una videoconferència amb l’alcade, demostrant així l’ús i la innovació de les noves tecnologies.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez explicava “Inase és una de les empreses que van nàixer com a auxiliars al sector tèxtil i que han acabat sent grans empreses. Ha aconseguit tenir un important mercat nacional i internacional i dona feina a mes de 25 persones del nostre poble, i els animem a continuar treballant per  créixer i crear ocupació a la ciutat”.

Des de Inase, el seu director General, Antonio Micó explicava “l’alcalde va mostrar un gran interes en la celebració del nostre aniversari la passada setmana, inclòs va intervindre a l’inici per donar-nos l’enhorabona per la nostra trajectòria, i haver apostat per organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques a Ontinyent, ja que molts dels nostres clients son nacionals. Conèixer l’empresa, el mètode de treball, l’equip i la potencialitat de l’aplicació inaCátalog”.